Personeel vinden

Bij WSP AVregio hebben we een gevarieerd aanbod van enthousiaste werkzoekenden die staan te popelen om bij jou aan de slag te gaan. En dat is gemakkelijker dan je denkt. In vier gemakkelijke stappen helpen we jou met het vinden van personeel! 

personeel-vinden

Personeel vinden met WSP AVregio in vier stappen

Stap 1: Vertel ons jouw wensen

We beginnen altijd met persoonlijk contact, waarin jij kunt aangeven wat jouw wensen en mogelijkheden zijn omtrent het werken met WSP AVregio. Wij kunnen je dan meteen meer vertellen over onze werkzaamheden. Ook over mogelijkheden waar je misschien zelf nog niet aan gedacht had. 

Stap 2: Jouw persoonlijke accountmanager

Als je ons inschakelt voor het zoeken naar personeel, koppelen wij je aan een accountmanager. Dit is dan ook meteen jouw vaste aanspreekpunt binnen WSP AVregio. Iemand die, door een persoonlijke benadering en ruime achtergrondkennis, precies begrijpt wat jij nodig hebt en daarnaast expert is in alle geldende wet- en regelgeving en subsidies. Daarbij kun je denken aan wetgeving zoals WW, WIA, Wajong en de Participatiewet, die erop gericht is om zoveel mogelijk mensen, met of zonder beperking, die het zonder steuntje in de rug niet redden op de arbeidsmarkt tóch aan werk te helpen.

Stap 3: De match!

Op basis van jouw wensen en mogelijkheden zoekt jouw accountmanager een passende kandidaat. Zijn jullie samen een goede match? Dan kunnen jullie samen aan de slag! Wij voorzien je graag van alle benodigde informatie, inclusief details over eventuele (financiële) regelingen die voor jou relevant kunnen zijn. Benieuwd of je in aanmerking komt voor een subsidie? Check het in ons handige subsidiefilter.

Stap 4: Aan de slag!

Ben je er over uit en wil je jouw kandidaat een kans geven binnen jouw bedrijf? Dan kun je kiezen uit drie contractvormen: 
  1. Direct bij jou in loondienst, waarbij je de kandidaat een arbeidsovereenkomst aanbiedt. 
  2. Individuele detachering, waarbij de kandidaat bij ons in dienst is en tegen een lage vergoeding bij jou aan de slag gaat. 
  3. Groepsdetachering, bijvoorbeeld voor Beschut Werk.

Onze kandidaten 

Wij hebben een groot bestand van werkzoekenden die op zoek zijn naar een baan bij een werkgever zoals jij. Ze verrassen je graag met hun talenten! Ons bestand bestaat bijvoorbeeld uit: jongeren (schoolverlaters), 50-plussers, (jonge) mensen met een arbeidsbeperking, mensen die niet in aanmerking komen voor een uitkering, en statushouders. 

Check jouw subsidie met ons subsidiefilter 

Als jij als werkgever met één van onze kandidaten aan de slag gaat, kun je mogelijk gebruik maken van subsidies en regelingen. Om gemakkelijk en snel te kunnen zien of je voor een subsidie in aanmerking komt, hebben we een speciaal subsidiefilter ontwikkeld. Als je hier vragen over hebt, horen we natuurlijk graag van je. Eén van onze adviseurs helpt je graag verder. 

Meer banen voor meer mensen: alles over de banenafspraak en het doelgroepregister

Het doel van de Participatiewet is in het kort: meer banen voor meer mensen. Om mensen met een arbeidsbeperking ook een kans te geven op de arbeidsmarkt, is de ‘banenafspraak’ gemaakt. Als jij als werkgever actief aan de slag gaat voor mensen met een arbeidsbeperking, dan mag je natuurlijk ondersteuning verwachten. Bijvoorbeeld vanuit de gemeente. Jouw accountmanager kan je daar alles over vertellen.
Wij werken met het doelgroepenregister. In dit register staan de gegevens van mensen die onder de banenafspraak vallen. Heb je zelf een kandidaat gevonden? Dan kun je via de website van UWV opvragen of deze kandidaat in het register staat. 

SW/Nieuw Beschut 

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor het uitbesteden van werk? Werkzaamheden zoals assemblage en montage, verpakken, post, etc. kunnen op een beschutte werkplek worden uitgevoerd. Via groepsdetachering op jouw eigen locatie, of op één van onze locaties. 

Social Return on Investment (SROI) 

Deelnemen aan het arbeidsproces is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De overheid wil kansen creëren voor mensen die moeilijker aan het werk komen, door bij inkopen en aanbestedingen de opdrachtnemer te stimuleren om bij de uitvoering ook kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt te betrekken. Dit versterkt hun positie op de arbeidsmarkt en zo ontstaan er nieuwe mogelijkheden. 

Deze aanpak staat bekend als Social Return, of Social Return on Investment (SROI). WSP AVregio helpt jou, als ondernemer, daar graag bij. We laten je graag zien hoe deze verplichting jou kansen en mogelijkheden oplevert! 

Wil jij ook personeel vinden, samen met WSP AVregio?

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op!