homepage3-1

Hallo werkgever! Wij zijn WSP AVregio 

Het belangrijkste dat je over ons, WerkgeversServicepunt AVregio, moet weten? Dat je bij ons terecht kunt voor slimme personeelsoplossingen. Daar zetten wij ons, dag in dag uit, voor in. Maar onze werkgeversdienstverlening is meer dan arbeidsbemiddeling alleen. Wij helpen werkgevers in de regio kosteloos met allerlei maatschappelijke arbeidsvraagstukken: 

Wat een samenwerking met WSP AVregio jou oplevert 

Stel je eens voor: je hebt een bloeiend bedrijf en het is tijd om jouw personeelsbestand uit te breiden. Maar jij wilt niet zomaar nieuwe werknemers aannemen; je wilt een diverse groep mensen de kans geven om bij te dragen aan jouw organisatie.
Daar komen wij om de hoek. We helpen je niet alleen met het vinden van nieuw talent, maar we bieden je ondersteuning bij de hele reis. Of het nu gaat om het in de praktijk brengen van maatschappelijk verantwoord ondernemen of om de vervulling van je Social Return-verplichting; wij zijn er voor je.
Wat levert dit jou op? Ten eerste: betere prestaties voor je organisatie, dankzij de creatieve input van een divers team. Ten tweede: een stijging in je omzet. Met een gevarieerd personeelsbestand kun je meer klanten begrijpen en bedienen - en je maakt meer kans bij aanbestedingen! En tot slot: een positieve maatschappelijke impact omdat we samen zorgen voor meer kansen voor werkzoekenden.

Benieuwd naar de ervaringen van werkgevers die al gebruikmaken van onze diensten? Je leest het in onze werkgeversverhalen.

Onze missie: een win-win situatie 

WSP AVregio is een samenwerkingsverband tussen UWV en Avres. Onze missie is om werkgevers te ondersteunen bij hun wens om maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). Wij willen zoveel mogelijk mensen aan werk helpen bij reguliere werkgevers, én bedrijven ontzorgen. We geloven in een win-win situatie: een werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en gemotiveerde, leergierige arbeidskrachten voor bedrijven.

Slimme personeelsoplossingen en onontdekt talent

Door te werven via WSP AVregio kies je voor slimme personeelsoplossingen. Wij hebben een divers bestand van werkzoekenden met onontdekte talenten, zoals jongeren, 50-plussers, mensen met een arbeidsbeperking en statushouders. Laat je verrassen door de potentie van onze kandidaten. Met onze werving, selectie en leerwerktrajecten creëren we samen kansen in jouw organisatie. Wij bieden ondersteuning met advies, subsidies en regelingen om je personeelstekort op te lossen. Samen brengen we jouw team naar een hoger niveau!

Strategisch inzicht in de arbeidsmarkt in jouw regio 

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Als werkgever wil je inspelen op nieuwe regels, kansen en subsidies. WSP AVregio is jouw betrouwbare partner als het gaat om personeelszaken. We kennen de arbeidsmarkt door en door en staan kosteloos voor je klaar, of je nu stappen wilt zetten in maatschappelijk verantwoord ondernemen of vragen hebt over Social Return. 

Blijf op de hoogte met onze tweemaandelijkse nieuwsbrief 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw arbeidsmarktregio door je te abonneren op onze tweemaandelijkse nieuwsbrief. Daarin delen we waardevolle informatie, inzichten en updates delen die specifiek relevant zijn voor jou als werkgever. Of het nu gaat om veranderingen in wet- en regelgeving, nieuwe kansen voor sociaal ondernemen, inspirerende succesverhalen van collega-werkgevers, of praktisch advies van onze experts; onze nieuwsbrief biedt alles wat je nodig hebt. Het is dé manier om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en het beste uit je onderneming te halen.

Gemeenten Gorinchem, Molenlanden en Vijfheerenlanden
School & Bedrijf
Werkgevers Netwerken (IKG, IVL Lingewaal, BKL Leerdam, ondernemersvereniging Graafstroom)
Da Vinci College
Leerwerkloket AV Regio
Regionaal Arbeidsmarktplatform AV Regio in Gorinchem
Gorinchem Beweegt

Zullen we samenwerken?

Een samenwerking met WSP AVregio kan jou als ondernemer veel opleveren. Benieuwd  naar de mogelijkheden? Dan horen we graag van je!