Advies arbeidsmarkt

Werkgevers, scholen en de drie gemeenten: Molenlanden, Vijfheerenlanden en Gorinchem, bundelen hun krachten als Arbeidsmarktregio Gorinchem. Die samenwerking begint bij WSP AVregio. Samen zetten we ons in om economische groei en werkgelegenheid voor de inwoners te stimuleren. 

In Nederland zijn er 35 van deze arbeidsmarktregio’s. Het voordeel van deze verdeling in regio’s is dat er specifieke informatie voorhanden is over de regio waarin jij onderneemt. 

De adviseurs van WSP AVregio analyseren de arbeidsmarkt en volgen de ontwikkelingen in verschillende sectoren op de voet. Zo kunnen we al jouw vragen beantwoorden, zowel op landelijk als regionaal niveau. Of het nu gaat om werving en selectie, het opleiden en coachen van personeel, inclusief werkgeverschap of subsidies en regelingen; samen maken we sociaal ondernemen haalbaar. 

Op de website van UWV stel je zelf jouw arbeidsmarktinformatie samen. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over! 

WSP_2021_343421 - ict2-1

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief! 

Wil je op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in jouw arbeidsmarktregio? Schrijf je in voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief. Daarin vind je waardevolle informatie, inzichten en updates over alles wat relevant is voor jou als werkgever. Of het nu gaat om veranderingen in wet- en regelgeving, nieuwe kansen voor sociaal ondernemen, inspirerende succesverhalen van andere werkgevers, of tips en advies van onze experts; in onze nieuwsbrief vind je alles wat je wilt weten. Het is dé manier om op de hoogte te blijven van de arbeidsmarkt en het maximale uit je onderneming te halen. 

Inschrijven
Avres_K_A_Houtbouw_foto_15_Vultures-1

Ja, ik wil advies over de arbeidsmarkt in mijn regio

Wij helpen je graag met advies, zodat jij slimmer kunt ondernemen. Neem gerust contact met ons op!