Opleiden van personeel is belangrijker dan ooit 

Talloze vacatures kunnen momenteel niet worden ingevuld door een gebrek aan geschikte kandidaten. Als werkgever herken je dat vast. Door te investeren in opleiding en interne scholing van werkzoekenden kunnen we mensen voorbereiden op functies die nu moeilijk in te vullen zijn. Een belangrijke manier om in te spelen op een veranderende arbeidsmarkt. Zo kunnen meer mensen aan het werk!

Scholing heeft nog een ander belangrijk voordeel: het biedt bestaande medewerkers de kans om zich hun leven lang te blijven ontwikkelen. En dat zorgt voor binding met het bedrijf waarvoor ze werken. Een win-win voor werkgevers en werknemers!

WSP_2021_343061 - ict1-1
“Patrick heeft in een korte periode veel geleerd, zit op zijn plek en we zijn heel blij met hem."

Bouw aan een toekomstgerichte werkomgeving met WSP AVregio

Als WSP AVregio adviseren wij je graag over de mogelijkheden op het gebied van werken en leren. Om die reden werken we nauw samen met het Leerwerkloket AV Regio. Het Leerwerkloket kan ondersteunen bij het opzetten van regionale leerwerkarrangementen, in samenwerking met onderwijs- en overheidsinstellingen, werkgevers en brancheverenigingen.

Jouw adviseur vertelt je graag meer over opleidings- en scholingstrajecten bij al onze samenwerkingspartners. Zo kun je denken aan: 

Samen jouw personeel opleiden?

Wil je meer weten over het opleiden van personeel? En welke mogelijkheden bij jouw organisatie passen? We vertellen het je graag in een vrijblijvend adviesgesprek.