Succesverhaal Noe Bekistingstechniek

NOE Bekistingtechniek was op zoek naar een technisch tekenaar. Daarom nam Egon van der Veen, hoofd projectbureau, contact op met Stijn Schuller. Stijn is één van onze accountmanagers en koppelt bedrijven aan de talenten uit onze database. 

Stijn moest meteen aan Patrick denken. Patrick heeft gewerkt in de staaltechniek, maar kon zijn functie door een ongeval niet meer uitvoeren. Hij wilde heel graag weer aan de slag! Via het UWV deed hij een opleiding technisch tekenen (autoCAD). Samen met zijn jarenlange ervaring in de staaltechniek was hij daarmee klaar voor de volgende stap! 

Screen Shot 2023-12-12 at 14.46.53-1
“Patrick heeft in een korte periode veel geleerd, zit op zijn plek en we zijn heel blij met hem."
Egon van der Veen

NOE Bekistingtechniek

Inmiddels werkt Patrick al ruim een jaar voor NOE Bekistingtechniek. En daar is iedereen blij mee. Hij is een fijne toevoeging aan het team en is leergierig. En Patrick zelf heeft het ontzettend goed naar zijn zin in deze functie. Zo hebben we, samen met NOE Bekistingtechniek, een duurzame arbeidsplaats gerealiseerd. 

Wil je ook aan de slag met één van onze talenten? Neem contact met ons op! We vertellen je graag alles over wat WSP AVregio voor jou, als werkgever, kan doen!