Succesverhaal Monta

Monta is niet zomaar een e-commerce bedrijf

 

Monta is niet zomaar een e-commerce bedrijf; ze nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Op dit moment zijn meerdere medewerkers van Avres aan het werk bij Monta. Hierbij is gebruikgemaakt van een proefplaatsing. Tijdens zo'n proefperiode krijgen kandidaten niet alleen de kans om te laten zien wat ze in huis hebben, maar kunnen ze ook de bedrijfscultuur van Monta leren kennen. Dat werkt voor beide partijen natuurlijk heel fijn. 

Inclusiviteit staat centraal bij Monta

Bij Monta staat inclusiviteit centraal, en ondanks de omvang van het bedrijf heerst er een fijne familiesfeer. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een kernwaarde voor Monta, met als doel minstens 10% van het personeelsbestand te laten bestaan uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Monta krijgt iedereen een eerlijke kans op een boeiende baan en verschillende medewerkers van Avres hebben hier al een mooie werkplek gevonden!
WSP_2021_334381 - distributie2
Monta: de partner van 1800 webshops

Monta zorgt voor het complete logistieke proces van de tofste webshops in Nederland. Dat zijn kleine webshops, maar ook grote, bekende webshops waarvan sommige namen je vast en zeker bekend klinken. Monta helpt deze webshops groeien, door het logistieke proces van hen uit handen te nemen. Zo kunnen deze webshops hun aandacht besteden aan andere belangrijke zaken!

Dit betekent dat Monta de producten van veel webshops in haar magazijnen heeft liggen. Wanneer een consument online een bestelling plaatst, zorgen de medewerkers ervoor dat de producten uit het magazijn worden gehaald, de bestelling wordt samengesteld, en vervolgens wordt ingepakt. Zodra de bestellingen netjes zijn verpakt, worden ze overgedragen aan verschillende vervoerders.

Onze talenten zijn bij Monta actief in de volgende werkzaamheden: 

  • Verzamelen van orders/bestellingen
  • Inpakken en controleren van producten.
  • Beheren van de voorraad.
  • Uitzoeken van producten.
  • Samenstellen van nieuwe orders.
“Wij hechten veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen; het streven van Monta is dat minstens 10% van haar medewerkers een afstand tot de arbeidsmarkt heeft.”
Vera den Besten

Manager Communicatie


Jobcoach als vast aanspreekpunt

Bij Monta is er een nauwe samenwerking met een jobcoach die als vast aanspreekpunt fungeert. Op deze manier kunnen de medewerkers van Avres op hun best presteren, en is er flexibiliteit voor eventuele aanpassingen om de werkzaamheden optimaal uit te voeren.

Wij worden heel blij van deze samenwerking!

Wil jij ook personeel vinden, samen met WSP AVregio?

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.
Neem gerust contact met ons op! 

Mirjam van der Weide
Mirjam van der Weide