Succesverhaal Alom

Dankzij jullie kan Alom punten scoren, buiten.

 

Aan het woord is Edwin Aerts, CEO Alom Railway engineering & supply. Alom besteedt al jaren werk uit aan Avres. Op een beschutte werkplek van Avres worden onderdelen voorgemonteerd, zoals bijvoorbeeld rijdraadklemmen. Een onmisbaar onderdeel voor trams. Doordat onderdelen als deze worden voorgemonteerd op de werkplaats van Avres, kunnen de aannemers buiten sneller en efficiënter werken. 

"We vinden het echt tof om met jullie te mogen samenwerken. Naast dat jullie professioneel en snel werken, werken jullie met mensen die er toe doen."
Edwin Aerts

CEO Alom Railway engineering & supply

wps-alom-1024x576

Waarom Alom heeft gekozen voor een samenwerking met Avres? Over dat antwoord hoeft Aerts niet lang na te denken: “Los van het feit dat jullie heel professioneel werken, en snel kunnen werken. En: afspraak is afspraak, dat is de basis. Bij jullie werken mensen die ertoe doen. En wij vinden het heel belangrijk om maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Dus wij kunnen wel het zoveelste uitzendbureau bellen, en hier allerlei mensen neerzetten… maar hoe mooi is het als we dat met jullie mensen mogen doen? We vinden het echt tof om met jullie te mogen samenwerken”. 

Dat vinden de medewerkers van Avres trouwens ook; ze hebben plezier in wat ze doen. Dat merk je meteen aan de fijne sfeer, als je op de werkplek komt. Op deze locatie werken mensen met verschillende vaardigheidsniveaus. De één maakt, van begin tot eind, een heel artikel, en voor een ander wordt het werk verdeeld in kleinere stukjes. Zo doen verschillende medewerkers ieder een facet van het werk om samen tot een eindproduct te komen. Zo kan iedereen doen wat hij kan, en worden ieders talenten benut. 

Wil je meer weten over het uitbesteden van werk?

Mattijs vertelt je er graag meer over.

Mattijs
Mattijs Sterk