Uw partner voor sociaal ondernemen in de regio

Goed personeel is een voorwaarde voor succes. Hoe organiseert u dit? En hoe geeft u invulling aan de banen in het kader van de banenafspraak? Het Werkgeversservicepunt AVregio kijkt samen met u naar uw personeelsplanning of het nu om vast, tijdelijk, of juist flexibel personeel gaat.

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. U als werkgever beweegt hierin mee door in te spelen op nieuwe wetten, regels, verplichtingen en subsidiemogelijkheden. Het Werkgeversservicepunt AVregio is een betrouwbare partner voor werving en selectie van personeel. Wij hebben een grondige kennis van de arbeidsmarkt en ondersteunen u kosteloos als u bijvoorbeeld aan de slag wil met maatschappelijk verantwoord ondernemen of bij de invulling van uw Social Returnverplichting. Wij brengen gemotiveerd personeel en bedrijven bij elkaar.

Gemotiveerd personeel

We vinden het belangrijk om voor iedere functie de juiste mensen te werven. Ons bestand werkzoekenden is door de opbouw in leeftijd, opleiding en werkervaring, heel divers. Door omstandigheden hebben ze een uitkering, bijvoorbeeld omdat ze (recent) hun baan zijn kwijtgeraakt. Eén ding hebben onze werkzoekenden allemaal gemeen: ze willen graag aan de slag en zijn direct beschikbaar! Onze dienstverlening stopt niet na het matchen van de kandidaat: de juiste begeleiding van de werknemer op de werkvloer kan het verschil maken.

Kosten en voordelen

Neemt of heeft u een werkzoekende met een uitkering in dienst? Dan bestaat de kans dat u gebruik kan maken van een aantal financiële voordelen.

Wij adviseren u hier graag over. Onze dienstverlening is kosteloos. Of het nu gaat om advies, bemiddeling of begeleiding, wij helpen u graag.