Bij Montapacking “warehouse” is men al dik tevreden.

Bij het “warehouse” van Montapacking werken al drie mensen vanuit Avres. Twee vanuit een detachering en een medewerker op basis van een proefplaatsing. Dat Montapacking haar maatschappelijke opgave serieus neemt blijkt ook uit het feit dat momenteel zelfs gekeken wordt naar een uitbreiding van de samenwerking met Avres.

Montapacking is een e-commerce bedrijf dat de logistiek van veel webwinkels verzorgt. Het bedrijf werkt vanuit meerdere zogenaamde “e-commerce Warehouses” en zorgt wereldwijd voor de handling en bezorging van orders van haar klanten. De werkzaamheden die Montapacking doet zijn het versturen van orders, beheren van de voorraad en het maken en samenstellen van nieuwe orders.

Samenwerking met Avres

Naast de twee detacheringen is er ook sprake van een proefplaatsing. Tijdens de 3 maanden van de proefplaatsing krijgt iemand de kans zich te bewijzen en het bedrijf te leren kennen. Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan de leerdoelen om vervolgens een stap dichter naar de arbeidsmarkt te maken. Om te zorgen dat deze medewerkers goed functioneren en hun werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren, wordt er vanuit Avres nauw samengewerkt met een werkcoach. Zo heeft de werkcoach contact met de medewerkers en is er een vast aanspreekpunt vanuit Montapacking. Wanneer het wenselijk is kan er gekeken worden naar eventuele aanpassingen om het werk optimaal uit te kunnen voeren. Alle mogelijkheden worden ingezet om voor zowel de werkgever als de werknemer de beste kwaliteit voor samenwerking te creëren.

Werkzaamheden:

De werkzaamheden die momenteel bij Montapacking worden uitgevoerd zijn:

  • orders pikken
  • inpakken en controleren
  • beheren van de voorraad
  • uitzoeken van producten
  • samenstellen van nieuwe orders.