Wij gaan graag voor u op zoek en kennen de markt

U kunt bij het Werkgeversservicepunt AVregio terecht voor advies, kennis, informatie en ondersteuning op het gebied van Werving en Selectie. Uw adviseur komt bij u langs om uw behoeften te inventariseren en te bespreken op welke wijze de werving en selectie procedure het beste ingezet kan worden.

In overleg wordt bepaald welke kanalen worden ingezet. Indien wenselijk wordt u ondersteund bij het opstellen van de vacaturetekst cq. functieprofiel en worden afspraken gemaakt over de vervolgstappen zoals het aanbieden van cv’s, het inplannen van sollicitatiegesprekken, enz.

In het geval dat u meerdere vacatures binnen uw bedrijf vacant heeft, kan gekeken worden naar de mogelijkheid om een wervingscampagne op te zetten. Door een speeddate sessie te organiseren maakt u in een kort tijdbestek kennis met uw toekomstige werknemer. Op het Werkplein in Gorinchem worden banenmarkten voor specifieke beroepen of sectoren georganiseerd. Wilt u meedoen? Neem contact op met één van onze werkgeversadviseurs voor de mogelijkheden.