Samen sterk voor werkgelegenheid in onze regio!

Samen sterk voor werkgelegenheid in onze regio!

Afgelopen donderdag, 12 November, werd de verwachte organisatiewijziging van Royal IHC aangekondigd, met vestigingen in Sliedrecht, Kinderdijk en Krimpen aan de IJssel, om een duurzaam toekomstperspectief te creëren voor de organisatie en haar medewerkers. Royal IHC wil de medewerkers waar zij afscheid van moet nemen zo goed mogelijk begeleiden van werk naar werk, bij voorkeur binnen de maritieme sector maar zeker ook in de regio.

Daarom organiseert Royal IHC op 10 en 11 december Make a Move, een online loopbaanevent met bedrijfspresentaties en speeddates. Als AV regio ondersteunen wij dit event van harte en roepen we op om te kijken of we kunnen ondersteunen en roepen jullie ook op om hieraan deel te nemen.

Voor het Make a Move event biedt Royal IHC aan bedrijven die op zoek zijn naar goed opgeleid personeel, de mogelijkheid om hun vacatures en bedrijfsinformatie op een speciaal daarvoor ingerichte webpagina te plaatsen. Hier kunnen IHC medewerkers informatie vinden over de bedrijven die ze gaan treffen tijdens het event en kunnen ze eventueel al gelijk een afspraak maken voor een speeddate. De speeddates vinden plaats op 10 en 11 december.

Heb je vragen over het type profielen wat is vrijgekomen, neem dan even contact op met het mobiliteitscentrum, via: mobilitycentre@royalihc.com. Zij kunnen je meer vertellen over de rollen, ze mogen natuurlijk geen persoonsgegevens delen. En zij kunnen je ook alles vertellen over het event en de bedrijvenpagina waarop je jezelf kunt presenteren als bedrijf.

WIJIJ helpt met werving en selectie Niet in de gelegenheid om deel te nemen, maar wel op zoek naar goed opgeleid personeel? Sluit aan bij WIJIJ. WIJIJ ontzorgt en biedt professionele begeleiding in het werving- en selectieproces. Naast diploma’s en werkervaring kijken zij ook naar de softskills (talenten en drijfveren). Medewerkers van Royal IHC worden gestimuleerd om zich op dit platform aan te melden. Vind medewerkers die écht bij jouw bedrijfscultuur en werkzaamheden passen.