Joost van Gent ook uw adviseur binnen de AVregio

Graag stel ik mijzelf aan u voor: ik ben Joost van Gent, werkzaam als uw adviseur bij het werkgeversservicepunt AVregio voor de regio Vijfheerenlanden samen met mijn collega Bas van Peer van Avres. Ik heb ruim 13 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en de laatste periode kenmerkt zich door een ongekende krapte op de arbeidsmarkt. Daar heeft u als werkgever ook dagelijks mee te maken.

Hoe gaat u als werkgever om met deze krapte? Welke strategie zet u in om toch aan vakkundig personeel te komen? Samen met u ga ik graag de uitdaging aan in uw zoektocht naar goed personeel. Want goed personeel is een voorwaarde voor succes.

Het werkgeverservicepunt AVregio is een samenwerking tussen de gemeenten Molenlanden, Gorinchem en Vijfheerenlanden en het UWV. Wij zijn een betrouwbare partner voor werkgevers bij de werving en selectie van personeel. Daarbij zetten wij onze grondige kennis van de arbeidsmarkt in en brengen gemotiveerd personeel en bedrijven bij elkaar.

U kunt bij het werkgeverservicepunt terecht voor advies, kennis, informatie en ondersteuning op het gebied van werving & selectie. Wij komen dan ook graag bij u langs om uw personeelsbehoefte te inventariseren en met u te bespreken op welke wijze de werving & selectie procedure het beste ingezet kan worden. Diverse wervingscampagnes, zoals speeddates met werkzoekenden of deelname aan banenmarkten gericht op specifieke beroepen of branche(s), behoren daarbij tot de opties. Daarnaast bieden wij ook diverse subsidies en opleidingsmogelijkheden die kunnen bijdragen aan het uiteindelijke resultaat van uw zoektocht. Onze adviseurs staan u graag te woord en zijn bereikbaar via 0183 – 701750.

Voor een compleet overzicht van onze diensten verwijs ik u graag door naar onze website: WerkgeversServicepunt AVregio (wspavregio.nl)

U kunt ook direct contact opnemen met mij:

Joost van Gent

06-21854306

Joost.vangent@uwv.nl